Новинки компанії

Новинки компанії – мікрозелень, перець, квасоля, салат

Мікрозелень Салат руколаМікрозелень салат рукола
Цінується за своє поєднання ефірних масел, вітамінів, каротину і мінеральних речовин. Паростки руколи – природне джерело йоду і вітаміну С. Досить інтенсивно впливає на обмін речовин в організмі, сприяє виведенню холестерину і підвищенню рівня гемоглобіну. Для висіву насіння потрібно: лоток глибиною близько 7 см, насіння руколи, універсальний грунт, паперові серветки або тонка бавовняна тканина, пульверизатор. Якщо лоток має отвори, то дно його необхідно покрити паперовим рушником або тонкою бавовняною тканиною. Потім він заповнюється грунтом, не доходячи до верху 2-3 см. Грунт зволожується, поверхня його розрівнюється. Насіння висівають щільно, по всій площі лотка. Його необхідно злегка придавити долонею і присипати тонким шаром грунту, після цього все акуратно збризкують водою з пульверизатора. Лоток встановлюється на піддон і відправляється в тепле, освітлене місце. Поливати мікрозелень необхідно в міру потреби, при підсиханні грунту. Якщо в кімнаті прохолодно, то організують тепличку, покриваючи лоток поліетиленом, забезпечивши доступ повітря. Через 7-10 днів мікрозелень буде готова до збирання. Паростки висотою 3-10 см зрізають гострими ножицями над рівнем грунту.

Салат Малинова куляСалат Малинова куля
Середньоранній листковий сорт. Має ніжний солодкуватий смак. Розетка компактна, в діаметрі 23-26 см, складається з 12-15 листків. Колір листя: зелене, на краях хвилясте темно-малинове. Вирощувати насіння салату можна розсадою або безпосередньо висівом у відкритий грунт. Грунт для вирощування потрібен родючий, пухкий, з великим вмістом гумусу. Насіння висівають на глибину 1 см. По мірі проростання рослини проріджують, щоб середня відстань між розетками була 15-20 см. Рослина не вимагає особливого догляду, але в посушливі періоди бажаний полив.

Перець АлексійПерець Алексій
Ранньостиглий, до технічної стиглості – 115-117, до біологічної – 130-135 днів. Високоврожайний з дружним достиганням плодів. Рослина середньоросла. Плоди великі, широкі, конусоподібні, масою 150-200 г та товщиною стінок плоду 5 мм, у біологічній стиглості – червоного кольору. Урожайність 3,0-3,5 кг/м2. Має підвищену лежкість та транспортабельність. Стійкий до хвороб. Культура тепло- і вологолюбива. Розміщувати краще на сонячних, захищених від вітру ділянках. Вирощувати розсадним способом, кращий вік розсади – 55-65 днів. Не рекомендується вносити свіжий гній – це зменшує врожай плодів та їх якість. Висівати насіння на глибину 2 см.

Перець Геркулес жовтий F1Перець Геркулес жовтий F1
Середньоранній. Період від сходів до технічної стиглості 115-120 днів. Рослина компактна, заввишки 75-80 см. Плід висячий, кубоподібної форми, в технічній стиглості – зелений, у біологічній – жовтий. Товщина стінок плоду – до 1 см. Маса плоду 250-300 г. смакові якості відмінні. Аромат сильний. Рекомендується для вирощування в плівкових теплицях та у відкритому грунті. Культура тепло- і вологолюбива. Розміщувати краще на сонячних, захищених від вітру ділянках. Вирощувати розсадним способом, кращий вік розсади – 55-65 днів. Не рекомендується вносити свіжий гній – це зменшує врожай плодів та їх якість. Висівати насіння на глибину 2 см.

Перець Польот

Перець Польот
Середньоранній високоврожайний великоплідний сорт солодкого перцю. До технічної стиглості 105-110 днів. Рослина штамбова, висотою до 40-50 см. Плід великий, пониклий, ширококонусовидної форми з тупою верхівкою, солодкий, масою 120-130 г, з товщиною  стінок 6-8 мм. У технічній стиглості плід світло-зеленого кольору, в біологічній – стає насичено червоним. Рекомендована загущена посадка 60 тис.рослин/га. Придатний для всіх видів споживання. Культура тепло- та вологолюбна Вирощувати розсадним способом, кращий вік розсади – 55-65 днів.

Квасоля спаржева Дельфіна 10гКвасоля спаржева Дельфіна 10г
Середньостиглий спаржевий кущовий сорт. Вегетаційний період – 82 дні. Висота стебла – 40-45 см. Боби зеленого кольору без волокна, плескато-округлі, завдовжки 12-14 см, насіння біле. Маса 1000 насінин – 190 г. Сорт стійкий до Рmp, Ctl. Має відмінні смакові якості. Збирати боби потрібно через кожні 5-6 днів. Використовувати в кулінарії як делікатесний овоч. Культура теплолюбна, при вирощуванні невибаглива. Добре росте на водопроникних родючих грунтах. Насіння проростає при температурі 8-10 ºС.

Квасоля спаржева Лауріна 10гКвасоля спаржева Лауріна 10г
Середньостиглий спаржевий кущовий сорт. Вегетаційний період – 80 днів. Висота стебла – 40-45 см. Боби жовтого кольору без волокна, плескато-округлі, завдовжки 11-13см, насіння біле. Маса 1000 насінин – 240 г. Сорт стійкий до ВСМV. Має відмінні смакові якості. Збирати боби потрібно через кожні 5-6 днів. Використовувати в кулінарії як делікатесний овоч. Культура теплолюбива, при вирощуванні невибаглива. Добре росте на водопроникних родючих грунтах. Насіння проростає при температурі 8-10 ºС.